Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het familiebedrijf kent zijn ontstaan in hartje Antwerpen aan het Klapdorp en startte in 1920 met de ambachtelijke fabricatie en verkoop van verlichtingsarmaturen, lampenkappen en huishoudgerei.

In 1946 zijn we verhuisd naar de Paardenmarkt en is het bedrijf verder gegroeid tot een speciaalzaak in verlichting, huishoudtoestellen, wit- en bruingoed en onderdelen.

In de jaren vijftig werd ook gestart met elektriciteitswerken.

Door de verdere expansie van deze afdeling en de beperkte mogelijkheden om uit te breiden in het stadscentrum hebben we besloten om de winkel te sluiten en ons enkel nog te focussen op elektriciteitswerken.

Hierdoor hebben we de mogelijkheid gecreƫerd om ons verder te specialiseren in de modernste technieken.

Sinds 2011 waren onze kantoren gevestigd in de Wolkammerij te Hoboken, een plek die zich specifiek toelegt op ondernemers in de bouwsector.

Door de verdere uitbreiding zowel projectmatig als geografisch gezien, en om de steeds groeiende files te ontwijken op de Antwerpse ring, zijn we vanaf 1 maart 2017 gevestigd in het industrieterrein van Oelegem, namelijk Vaartstraat 187.

Waarom voor ons kiezen?

xred.